Fons de coneixement
i experiència

3a CAMINADA CONEX

3a caminada web-2
Caminada pel Delta del Llobregat
Dia: 15 de novembre - Matí
Hora: 09:30 h.
Punt de trobada: Plaça de Catalunya
PRAT DE LLOBREGAT
sortida línia 9 (costat biblioteca)
10 km Camí pla

Punt de trobada 09:30 h. a la Plaça de Catalunya del Prat de Llobregat, a la sortida de la parada Centric del metro de la línia L9, al costat de l'entrada de la Biblioteca. (Targeta zona 1).
 
Recorregut: Sortirem del Prat, per la Carretera de la Platja fins arribar al Mirador d'Avions 2 km. Anirem al centre d'Informació on ens explicaran les diferents àrees que fan els Espais Naturals del riu Llobregat. Continuarem pel camí de la Platja de Ca l'Arana. Un cop a la platja veurem les runes de la caserna del Carrabiners i l'edifici del Semàfor, a 5,5 km de la sortida. Tornarem pel camí al costat del Canal de l'Bunyola fins arribar al Prat  de Llobregat.
 
Es tracta d'una caminada d'uns 10 Km per un camí pla que farem en unes 3 hores. Cal portar, sabates còmodes per caminar, aigua, esmorzar (el que vulgui) i alguna cosa per si plou, en cas de pluja hi ha zones on no es troba cap lloc per protegir-se.

Conex et convida a Caminar
Reserva la teva plaça trucant al tel. 93 333 77 59
Grup 30 persones

T'ESPEREM
Què pots fer tu?
Necessitem persones voluntàries que puguin dedicar setmanalment unes hores a col·laborar en el funcionament administratiu de l'assoiació o tinguin alguna matèria o coneixement per ensenyar.
Centres
Troba l'activitat que t'agrada al llistat de cursos i cerca el centre més proper on la fan.
Visitadors/es
Necessitem persones amb una sensibilitat especial que vulguin compartir el seu temps amb persones grans i necessitades d'acompanyament.