Fons de coneixement
i experiència

Albert Perrin

Tres amics-ok
Empresari del sector dels serveis informàtics
Tres amics i una història a cada port
(desembre 2018)


Enric Mercadè, un nano de 17 anys, en un rampell de joventut, s'ha embarcat en un vaixell de càrrega, que va donant voltes per diversos països del món. 

En aquesta aventura destaquen els seus amics que fa a bord: el cuiner, xinès, en Huan-Yue, i el cambrer del menjador d'oficials, en Frank, de procedencia alemanya.

Les vivències particulars de tots tres, els embolics en què es troven, així com les aventures i desventures que comparteixen als diferents ports on van atracant, configuren aquesta història distreta i entretinguda.

Albert Perrín, amb aquesta obra, és un exemple de persona gran activa. Aquest és l'objectiu de Conex, i d'Ediconex en particular. 

En aquesta entretinguda novel·la relata, qui sap, experiències, somnis, records... tot un món en positiu que, sens dubte, ens farà sentir els batecs de l'ànima humana quan aquesta viu en pau, llibertat i esperança.

L'experiència i l'exemple de l'Albert Perrín com a escriptor és una bona esperança per les persones grans que tan tenen a dir.

Ediconex
Què pots fer tu?
Necessitem persones voluntàries que puguin dedicar setmanalment unes hores a col·laborar en el funcionament administratiu de l'assoiació o tinguin alguna matèria o coneixement per ensenyar.
Centres
Troba l'activitat que t'agrada al llistat de cursos i cerca el centre més proper on la fan.
Visitadors/es
Necessitem persones amb una sensibilitat especial que vulguin compartir el seu temps amb persones grans i necessitades d'acompanyament.