Fons de coneixements
i experiència

CINE FÒRUM - Febrer-2022

Cineforum 2022-02-01 - Campanades a mitjanit
Dia 1 de febrer de 2022 a les 17:00 h.
Pel·lícula: CAMPANADES A MITJANIT d'Orson Welles (1965), protagonitzada per Orson Welles i Jeanne Moreau.
En les albors del segle XV, a Anglaterra una lluita per la corona real està a punt de deslligar-se. La poderosa família Percy, encapçalada per l'aguerrit Henry “esperó ardent”, reclamant per a si drets de successió al tron s'oposa a la legitimitat del rei Enric IV. Mentre el jove Hal, príncep de Gal·les i hereu a la corona, viu completament despreocupat. Allunyat de les tensions que assolen al regne, viu de manera dissoluta enllaçant una tabola després d'una altra sota la tutela de John Falstaff, un vell i gros brivall, que malgrat ostentar el títol de gentilhome és, sense cap dubte, el major pocavergonya de tota Anglaterra.

Anglaterra, Guerra dels Cent Anys (ss. XIV i XV). Enric IV, primer monarca de la dinastia dels Lancaster, en 1399 li arrabassa el tron al seu cosí Ricard II. Adaptació de diverses obres de Shakespeare: "Enric IV", "Enric V", "Les alegres comadres de Windsor" i "Ricard II".
  • Cineforum 2022-02-01 - Campanades a mitjanit
    Cineforum 2022-02-01 - Campanades a mitjanit
Què pots fer tu?
Necessitem persones voluntàries que puguin dedicar setmanalment unes hores a col·laborar en el funcionament administratiu, manteniment o suport informàtic de l'associació o tinguin alguna matèria o coneixement per ensenyar.
Centres
Troba l'activitat que t'agrada al llistat de cursos i cerca el centre més proper on la fan.
Visitadors/res
Necessitem persones amb una sensibilitat especial que vulguin compartir el seu temps amb persones grans i necessitades d'acompanyament.