Fons de coneixement
i experiència

El proper dijous 25 de Febrer arriba la primera entrega de L'Espai de Lletres

Txèhkov-web
CONEX Travessera comença un cicle de conferències dedicat a la literatura
Com ja vam anunciar, comencem a CONEX un nou cicle de conferències dedicades al món de la literatura, L'Espai de Lletres.

Cicle que comença el pròxim dijous 25 de Febrer, de 17:00 a 19:00 hores, amb la narrativa d' ​Anton Txèhkov com a tema principal.
El darrer dijous de cada mes tindrà lloc una conferència oberta a tothom a la nostra seu de Travessera  (Travessera de les Corts, 39-45,2º, 08028 - Barcelona ) i impartida per a el Josep Lluís Benet Vidal professor del Taller d’Escriptura Creativa de CONEX, escriptor i expert en literatura russa.

I inaugurem el cicle la setmana vinent, el dijous 25 de Febrer, de 17:00 a 19:00 hores dedicant la velada al dramaturg Anton Txèhkov y més concretament a la seva no tan coneguda vessant narrativa.

En aquesta conferència coneixerem la prosa de l'autor, que va obrir les portes a la narrativa contemporània, no només a Rússia, sinó a tot el món.

Us esperem!
Què pots fer tu?
Necessitem persones voluntàries que puguin dedicar setmanalment unes hores a col·laborar en el funcionament administratiu de l'assoiació o tinguin alguna matèria o coneixement per ensenyar.
Centres
Troba l'activitat que t'agrada al llistat de cursos i cerca el centre més proper on la fan.
Visitadors/es
Necessitem persones amb una sensibilitat especial que vulguin compartir el seu temps amb persones grans i necessitades d'acompanyament.