Fons de coneixement
i experiència

La nostra missió - visió

Gent gran i activa
CONEX és una entitat sense ànim de lucre que treballa per a la gent gran oferint-los un mitjà on poder aprendre i compartir coneixements i experiències.
La nostra missió és promoure l'envelliment actiu i una actitud positiva per poder encarar exitosament la nova etapa que s'inicia a l'arribar al final de la vida laboral.


CONEX vol ser un referent en la realització d'activitats, formació i en l'acompanyament de la gent gran de Catalunya.


ACTIVITATS I CURSOS +50
Volem ser una de les entitats de referència a Catalunya en formació i activitats dirigides a la gent gran.


A més, disposa de dos programes específics per a dues situacions molt concretes: 


CANGUR AMIC. Volem ser reconeguts per la nostra acció social basada en la tasca professional i el treball en equip dels nostres visitadors i visitadores.


EMPREX. Volem ser una de les organitzacions de referència per a les persones en situació d'atur per donar-los la formació, l'assessorament i el suport necessaris perquè puguin reinserir-se en el món laboral al més aviat possible.
Què pots fer tu?
Necessitem persones voluntàries que puguin dedicar setmanalment unes hores a col·laborar en el funcionament administratiu de l'assoiació o tinguin alguna matèria o coneixement per ensenyar.
Centres
Troba l'activitat que t'agrada al llistat de cursos i cerca el centre més proper on la fan.
Visitadors/es
Necessitem persones amb una sensibilitat especial que vulguin compartir el seu temps amb persones grans i necessitades d'acompanyament.