Fons de coneixements
i experiència

Els nostres valors

Gent gran i activa
Alguns dels valors que més considerem en la nostra tasca són:

L’experiència: pràctica sobre algunes coses que les persones han adquirit al llarg de la vida i que ara posen al servei dels altres.

El respecte: com a deferència cap a les persones grans i també cap els joves, com els del Programa Emprex, perquè són el futur.

La solidaritat: relació de fraternitat i sosteniment mutu; podem i volem ajudar als que ara ho necessiten, com el que fan els voluntaris de Cangur Amic.

La il·lusió: volem comunicar entusiasme i donar estímuls a totes les persones que han arribat a aquesta etapa de la vida per ajudar-les a treure’n el màxim de profit possible.

L’esforç: creiem en l’esforç personal que ajuda a tirar endavant els projectes i a mostrar-nos de què som capaços.

La cultura: com a conreu dels coneixements que han assolit les persones mitjançant l’estudi, l’experiència, etc. 

L'altruisme: com a conducta que cerca l’interès de les altres persones.

El voluntariat: Ningú ens obliga. Nosaltres decidim les activitats que volem dur a terme per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

El compartir: Rebre, donar o posseir amb comú.
Què pots fer tu?
Necessitem persones voluntàries que puguin dedicar setmanalment unes hores a col·laborar en el funcionament administratiu, manteniment o suport informàtic de l'associació o tinguin alguna matèria o coneixement per ensenyar.
Centres
Troba l'activitat que t'agrada al llistat de cursos i cerca el centre més proper on la fan.
Visitadors/res
Necessitem persones amb una sensibilitat especial que vulguin compartir el seu temps amb persones grans i necessitades d'acompanyament.