Fons de coneixement
i experiència

Caminades Conex

caminantes
Caminades 2017-2018
A mitjans del 2016 Conex va començar una nova activitat per fomentar
que els integrants deConex realitzem activitats a l'aire lliure, millorem
l'estat físic, i ampliem les nostres relacions socials.
Les caminades Conex tenen un format de sortides matinals, normalment  dins de l'àrea metropolitana de Barcelona o a prop i són adequades per a tot@s. Tenen dos avantatges, una activitat física moderada i una component social que fa que ens sentim més participants del grup, que normalment  es de deu a trenta persones.

L'any 2017 hem caminat per Barcelona, pels jardins de Pedralbes, carretera de les Aigües, pel delta del Llobregat; per Collserola entre S. Cugat i l'ermita de S. Medir i des de La Floresta a Molins de Rei per la Rierada; per la llera del riu Besòs; pel Maresme, de Masnou a Badalona; al Garraf de, Vilanova a Sitges; al Baix Llobregat vam pujar a l'ermita de S. Ramon, etc ....

Les caminades Conex són gratuïtes per els associats. Només tenen el cost del transport públic que individualment fem servir. Conex, per anunciar les sortides, ens facilita la seva infraestructura de comunicacions, la  pàgina Web, el correu electrònic, les xarxes socials, la gestió de les inscripcions i, molt important, durant 2017,  Conex ha contractat una assegurança d'accidents per aquesta activitat, per això necessitem inscriure'ns per participar en aquestes sortides.

Com veieu Conex aposta per aquesta activitat, us animem a participar-hi.
Què pots fer tu?
Necessitem persones voluntàries que puguin dedicar setmanalment unes hores a col·laborar en el funcionament administratiu de l'associació o tinguin alguna matèria o coneixement per ensenyar.
Centres
Troba l'activitat que t'agrada al llistat de cursos i cerca el centre més proper on la fan.
Visitadors/es
Necessitem persones amb una sensibilitat especial que vulguin compartir el seu temps amb persones grans i necessitades d'acompanyament.