Fons de coneixement
i experiència

Joaquim Porcar Alarcón

Economista
Economista
Poemes d'un bocí de vida
(abril 2018)


Els poetes tenen l'habilitat de composar poemes en qualsevol moment sobre qualsevol tema. L'autor d'aquest petit recull de poemes, no té en absolut aquesta capacitat, no és un poeta a l'ús. Els seus poemes fan referencia a fets significatius de la seva vida, que podien explicar-se mitjançant unes poques enllaçades paraules, que alhora embolcallen  sentiments. O potser els va escriure simplement per aconseguir reviure els records en cada nova lectura. Possiblement les dues visions són compatibles. Als lectors, permeteu-me una recomanació, de fet necessària per la lectura de qualsevol llibre de poemes. Llegiu-los un a un, no tot seguit, una temptació fàcil en aquest cas ja que són pocs poemes. 

En llegir-los un a un, pausadament, lentament,  potser, només potser, podreu tenir la sensació que l'autor us està parlant, a cau d'orella, de la vida.
Què pots fer tu?
Necessitem persones voluntàries que puguin dedicar setmanalment unes hores a col·laborar en el funcionament administratiu de l'associació o tinguin alguna matèria o coneixement per ensenyar.
Centres
Troba l'activitat que t'agrada al llistat de cursos i cerca el centre més proper on la fan.
Visitadors/es
Necessitem persones amb una sensibilitat especial que vulguin compartir el seu temps amb persones grans i necessitades d'acompanyament.