Fons de coneixement
i experiència

Marià Guim Niubó

Africa-ok
Enginyer Tècnic Agrícola a Barcelona
Les Meves Memòries d'Àfrica
(abril 2018)


En aquesta publicació, en Marià Guim comparteix amb nosaltres les seves experiències, les seves emocions. Amb profusió de fotos ens transporta als diferents països on va viure i ajudar. Ens fa viure la seva vida africana entre dones i homes senzills del Txad, d'Etiòpia, de Burkina Faso, de Togo, de Benín, d' Eritrea, del Cap Verd, i Guinea Equatorial. Éssers humans que només aspiren a ser feliços i que ho van ser, una mica més de feliços, amb la col·laboració del “blanc”, d'en Marià. 

Un llibre molt be documentat gràficament en el que trobarem com és la vida quotidiana d'aquella gent, el menjar i els conreus; les cases i els costums; els nens i les escoles; el problema de l'aigua i la construcció de pous... Tot un testimoni de primera mà d'una persona que no és un viatger aventurer i superficial sinó un cooperant durant anys de compromís amb l'Àfrica.
Què pots fer tu?
Necessitem persones voluntàries que puguin dedicar setmanalment unes hores a col·laborar en el funcionament administratiu de l'assoiació o tinguin alguna matèria o coneixement per ensenyar.
Centres
Troba l'activitat que t'agrada al llistat de cursos i cerca el centre més proper on la fan.
Visitadors/es
Necessitem persones amb una sensibilitat especial que vulguin compartir el seu temps amb persones grans i necessitades d'acompanyament.