Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ANGLÈS (A1)

Centre: CONEX-TRAVESSERA
*** COMPLET ***
Professor/a: Albert Bramona Rams
Inici: 05/10/2023
Dies: Dijous
Horari: 10:00 - 11:45
Aforament: 12
Codi: 938
AVÍS IMPORTANT PEL CURS 2023-24. Les persones interessades en inscriure's seran ateses en una entrevista amb el professor, els dies 18 (dilluns) i 20 (dimecres) de setembre de 10 a 12 hores a les instal·lacions de Travessera, sense necessitat de demanar hora prèvia. Per motius personals s'ha suprimit els dies 19 i 21. Perdoneu les molèsties que us hagin pogut produir.

MATÈRIA A IMPARTIR
Anglès general, tenint com a base principal d’ensenyament el mètode Streamline Departures reforçat amb Essential Grammar in Use de Raymond Murphy.

Tot i que el nom del Curs segueix sent A1 (Inicial), l’ensenyament a partir d’octubre de 2023 correspondrà al principi del nivell A2 (Bàsic) del Marc europeu comú de referencia per a les llengües (MECR).

TEMARI
El curs té per objectiu que l’alumne avanci en el seu coneixement de l’idioma anglès utilitzant els mitjans citats a MATÈRIA A IMPARTIR.
El professor té interès en que la participació i la comprensió per part dels alumnes sigui máxima, per la qual cosa es potenciaran totes les capacitats bàsiques de l’aprenentatge: listening, speaking, reading i writing, així com es donarà formació addicional en pronunciació, fonética, vocabulari i altres aspectes. 

NOTA IMPORTANT.- Per tal que els coneixements d’anglès dels alumnes siguin el més homogenis possibles, està prevista una prova de nivell als aspirants a inscriure's al curs.