Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ANGLÈS

Centre: CONEX-TRAVESSERA
*** COMPLET ***
Professor/a: Albert Bramona Rams
Inici: 06/10/2022
Dies: Dijous
Horari: 10:00 - 12:00
Aforament: 12
Codi: 938
AVÍS IMPORTANT PEL CURS 2022-23. Les persones interessades en inscriure's seran ateses per l'entrevista amb el professor, els dies 20 dimarts, 21 dimecres i 22 dijous de 10 a 12 hores a les instal·lacions de Travessera, sense necessitat de demanar hora prèvia.


Curs proposat per el període Octubre 2022 a Juny 2023

MATÈRIA A IMPARTIR


Anglès general, tenint com a base del curs el mètode Streamline Departures, 1a. part, reforçat amb Essential Grammar in Use de Raymond Murphy. L’ensenyament tracta d’assolir el nivell A1 (*).

TEMARI
El curs té per objectiu que l’alumne avanci en el coneixement de l’idioma anglès utilitzant els mitjans citats a MATÈRIA A IMPARTIR i altres, potenciant les quatre capacitats de l’aprenentatge de l’idioma: listening, speaking, reading i writing.

(*)
Nivell A1, inicial o ENGLISH BASIC USER, BEGINNER. Pot comunicar-se a nivell elemental per satisfer les seves necessitats amb fórmules fixes; pot mantenir una conversa senzilla sobre temes personals si l’interlocutor l’ajuda.

NOTA IMPORTANT.- Per tal que els coneixements dels alumnes siguin el més homogenis possibles, es demana als nous alumnes que tinguin coneixements bàsics d’anglès. Prèviament a la inscripció s’ha de tenir una entrevista amb el professor, i si cal, dur a terme un test de nivell.