Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ANGLÈS (A2)

Centre: CONEX-TRAVESSERA
*** COMPLET ***
Professor/a: Albert Bramona Rams
Inici: 03/10/2023
Dies: Dimarts
Horari: 12:00 - 13:30
Aforament: 12
Codi: 885
AVÍS IMPORTANT PEL CURS 2023-24. Les persones interessades en inscriure's seran ateses en una entrevista amb el professor, els dies 18 (dilluns) i 20 (dimecres) de setembre de 10 a 12 hores a les instal·lacions de Travessera, sense necessitat de demanar hora prèvia. Per motius personals s'ha suprimit els dies 19 i 21. Perdoneu les molèsties que us hagin pogut produir.

MATÈRIA A IMPARTIR
Anglès general, tenint com a base principal d’ensenyament el mètode Streamline Departures reforçat amb Essential Grammar in Use (Elementary) i English Grammar in Use (Intermediate) de Raymond Murphy.

Tot i que el nom del Curs segueix sent A2, l’ensenyament a partir d’octubre de 2023 correspondrà al principi del nivell B1 (Llindar) del Marc europeu comú de referencia per a les llengües (MECR). 

TEMARI
El curs té per objectiu que l’alumne avanci en el seu coneixement de l’idioma anglès utilitzant els mitjans citats a MATÈRIA A IMPARTIR.

El professor té interès en que la participació i la comprensió per part dels alumnes sigui màxima, per la qual cosa es potenciaran totes les capacitats bàsiques de l’aprenentatge: listening, speaking, reading i writing, així com es donarà formació addicional en pronunciació, fonètica, vocabulari i altres aspectes.

NOTA IMPORTANT.- Per tal que els coneixements d’anglès dels alumnes siguin el més homogenis possibles, està prevista una prova de nivell als aspirants a inscriure's al curs.