Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ANGLÈS

Centre: CONEX-TRAVESSERA
Professor/a: Albert Bramona Rams
Inici: 03/10/2023
Dies: Dimarts
Horari: 12:00 - 13:30
Aforament: 12
Codi: 885
AVÍS IMPORTANT PEL CURS 2022-23. Les persones interessades en inscriure's seran ateses per l'entrevista amb el professor, els dies 26 dimarts, 27 dimecres i 28 dijous de 10 a 12 hores a les instal·lacions de Travessera, sense necessitat de demanar hora prèvia.


Curs proposat per el període Octubre 2022 a Juny 2023


MATÈRIA A IMPARTIR

Anglès general, tenint com a base del curs el mètode Streamline Departures, 2a. part, reforçat amb Essential Grammar in Use de Raymond Murphy. L’ensenyament tracta d’assolir el nivell A2 (*).

TEMARI
El curs té per objectiu que l’alumne avanci en el coneixement de l’idioma anglès utilitzant els mitjans citats a MATÈRIA A IMPARTIR i altres, potenciant les quatre capacitats de l’aprenentatge de l’idioma: listening, speaking, reading i writing.

(*)
Nivell A2, bàsic o ENGLISH BASIC USER, ELEMENTARY ENGLISH. Pot entendre i expressar idees sobre els temes més propers i comunicar-se en un viatge per satisfer les seves necessitats.

NOTA IMPORTANT.- Per tal que els coneixements dels alumnes siguin el més homogenis possibles, prèviament a la inscripció s’ha de tenir una entrevista amb el professor, i si cal, dur a terme un test de nivell per determinar la idoneïtat al curs.