Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ANGLÈS (Comprensió oral)

Centre: CONEX-TRAVESSERA
*** COMPLET ***
Professor/a: Albert Bramona Rams
Inici: 03/10/2023
Dies: Dimarts
Horari: 10:00 - 11:30
Aforament: 12
Codi: 955
AVÍS IMPORTANT PEL CURS 2023-24. Les persones interessades en inscriure's seran ateses en una entrevista amb el professor, els dies 18 (dilluns) i 20 (dimecres) de setembre de 10 a 12 hores a les instal·lacions de Travessera, sense necessitat de demanar hora prèvia. Per motius personals s'ha suprimit els dies 19 i 21. Perdoneu les molèsties que us hagin pogut produir.

MATÈRIA A IMPARTIR
Anglès en àudio (listening) com a punt de partida, afegint-hi altres explicacions per cobrir diferents aspectes de l’idioma. S’adreça, idealment, al nivell B1

TEMARI
El curs ofereix àudios de nivell B1 Pre-Intermediate i de nivells inferiors als alumnes amb l’objectiu primordial de millorar la seva comprensió auditiva (listening).

D’altra banda, a partir dels textos, el professor amplia l’horitzó de coneixement de l’anglès mitjançant exercicis i explicacions sobre aspectes tals com gramàtica, vocabulari, falsos amics, pronunciació o fonètica.

Tot i que l’alumne pot experimentar una millora substancial en la comprensió de l’anglès parlat, es recomana que paral·lelament estudiï l’idioma seguint un mètode d’aprenentatge en el que a més a més del listening, millori les altres tres capacitats: speaking, reading i writing, així com potenciï el seu coneixement en gramàtica, vocabulari, use of English, etc.

NOTA IMPORTANT.- Per tal que els coneixements d’anglès dels alumnes siguin el més homogenis possibles, està prevista una prova de nivell als aspirants a inscriure's al curs.