Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ANGLÈS (Gramàtica / Conversa)

Centre: CONEX-TRAVESSERA
*** COMPLET ***
Professor/a: Albert Bramona Rams
Inici: 05/10/2023
Dies: Dijous
Horari: 12:00 - 13:30
Aforament: 8
Codi: 236
AVÍS IMPORTANT PEL CURS 2023-24. Les persones interessades en inscriure's seran ateses en una entrevista amb el professor, els dies 18 (dilluns) i 20 (dimecres) de setembre de 10 a 12 hores a les instal·lacions de Travessera, sense necessitat de demanar hora prèvia. Per motius personals s'ha suprimit els dies 19 i 21. Perdoneu les molèsties que us hagin pogut produir.

MATÈRIA A IMPARTIR
Anglès en dos aspectes diferents de l’idioma: Gramàtica en els primers 45 minuts i Conversa en els darrers 45 minuts de la classe. S’adreça, idealment, al nivell B1 i en el futur al B2.

TEMARI
Per la part de Gramática es seguirà de manera preferent el llibre English Grammar in Use de Raymond Murphy, de Cambridge University Press, que s’adreça als nivells B1 (Pre-Intermediate) i B2 (Intermediate). Aquesta publicació disposa d’àudio i conté exercicis dels quals hi ha la solució en el mateix llibre. L’alumne haurà d’estudiar i preparar els temes prèviament a la clase (45’), on es comentaran els dubtes i s’explicaran els conceptes.

A més a més d’aquesta gramàtica, s’introduiran altres aspectes del mateix nivell.
 
En la part de Conversa (45’) es pretén com a primera tasca ensenyar l’alumne a vocalitzar en llengua anglesa proposant-li suggeriments per a millorat la seva pronunciació. Després d’aquesta fase fonèmica, s’incorporaran pràctiques de lectura i de conversa real, així com escoltar podcasts de professors d’anglès abans de les classes.
 
Per inscriure’s en aquest Curs l’alumne, a més a més de tenir el nivell adequat, ha d’estar disposat a realitzar tasques prèvies a les clases en cadascun dels dos aspectes esmentats.

NOTA IMPORTANT. - Per tal que els coneixements d’anglès dels alumnes siguin el més homogenis possibles, està prevista una prova de nivell als aspirants a inscriure's al curs.