Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ANGLÈS (Gramàtica / Conversa)

Centre: CONEX-TRAVESSERA
*** COMPLET ***
Professor/a: Albert Bramona Rams
Inici: 05/10/2023
Dies: Dijous
Horari: 12:00 - 13:30
Aforament: 8
Codi: 236
AVÍS IMPORTANT PEL CURS 2023-24. Les persones interessades en inscriure's seran ateses en una entrevista amb el professor.

MATÈRIA A IMPARTIR
Anglès en tres aspectes diferents de l’idioma: Gramàtica en els primers 30 minuts, Fonètica (i Fonologia) en els següents 30’ i finalment Conversa en els darrers 30 minuts de la classe. S’adreça, idealment, al nivell B1 i en el futur al B2.

TEMARI
Per la Gramática es segueixen preferentment “English Grammar in Use”, de Raymond Murphy, de Cambridge University Press (amb exercicis), de nivell “Intermediate” i “Longman English Grammar”, de L.G.Alexander. L’alumne ha de preparar els temes prèviament a la clase.
 
Per la Fonètica (i Fonologia) es segueix inicialment “A Practical Course of English Pronunciation”, de A.C.Gimson. L’alumne ha d’escoltar els àudios i preparar els temes amb anterioritat a la clase.
 
La part de Conversa (darrers 30 minuts) és lliure, tot i que amb preferència es practiquen les matèries vistes el mateix dia a clase. S’incentivarà la millora de l’expressió parlada.
 
Per inscriure’s en aquest Curs l’alumne, a més a més de tenir el nivell adequat, ha d’estar disposat a realitzar tasques prèvies a les clases, tal com s’ha esmentat en aquest mateix text.​​​​​​​

NOTA IMPORTANT. - Per tal que els coneixements d’anglès dels alumnes siguin el més homogenis possibles, està prevista una prova de nivell als aspirants a inscriure's al curs.