Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ASSERTIVITAT, EMPATIA I AUTOESTIMA

Centre: CONEX-TRAVESSERA
CURS NOU
Professor/a: Rafa Escudero Royo
Inici: 01/10/2024
Dies: Dimarts
Horari: 10:00 - 11:30
Aforament: 16
Codi: 115
Aquest curs, és la continuació del realitzat el curs anterior d'Habilitats relacionals.

L’objectiu d’aquest Taller d' ASSERTIVITAT, EMPATIA i AUTOESTIMA és el de facilitar un espai on aprendre i experimentar vivencialment eines que ens ajudin a construir i desenvolupar RELACIONS SANES I DE QUALITAT AMB NOSALTRES MATEIXOS I AMB ELS DEMÉS a la nostra vida quotidiana.
 
Aprendrem plegats i practicarem junts, amb senzills exercicis, aquestes tres habilitats bàsiques que són tant necessàries a les nostres vides: 
  • L’Autoestima és la capacitat d’una persona per a valorar-se, estimar-se i acceptar-se a sí mateixa
  • L’Empatia és la capacitat per a comprendre i compartir els sentiments dels demés
  • L’Assertivitat és la capacitat per a expressar sentiments, opinions i pensaments en el moment oportú i de forma adequada , tot respectant els nostres propis drets i els dels altres
I tot això és especialment important en el temps en què ens trobem ara: la SEGONA MEITAT DE LA VIDA, un temps en el qual els nostres interessos ja no són com els de la primera. Ara no ens cal cercar costi el que costi l’èxit, ni aconseguir una posició social o laboral determinada, ni tampoc ens és tan rellevant quedar bé, ni dir o fer el que els altres esperen de nosaltres. Perquè ara el que ara volem és... 
  • VIURE respectant-nos a nosaltres mateixos
  • SER el que realment som i
  • RELACIONAR-NOS des de l’autenticitat.
... Però sovint no sabem com fer-ho!! Ni és fàcil ni ho hem après. Per això, en aquests temps de les nostres vides ens és tan crucial saber-nos relacionar i mantenir RELACIONS DE QUALITAT.
 
Al taller aprendrem tot això en GRUP, preservant el RITME PERSONAL de cadascú-