Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

TALLER D'HABILITATS RELACIONALS

Centre: CONEX-TRAVESSERA
CURS NOU
Professor/a: Rafa Escudero Royo
Inici: 01/10/2024
Dies: Dimarts
Horari: 12:00 - 13:30
Aforament: 16
Codi: 116
L’objectiu d’aquest taller d’HABILITATS RELACIONALS és el de facilitar un espai on aprendre i experimentar vivencialment les eines que ens poden ajudar a construir i mantenir RELACIONS SANES I DE QUALITAT en el nostre dia a dia.

Aprendrem, d’UNA FORMA DIVERTIDA I MOLT PRÀCTICA, quines són les claus que regulen les relacions entre les persones, amb les que podrem entendre i gestionar una mica millor les relacions que mantenim. Al llarg del curs treballarem entre d’altres: l’escolta activa, les habilitats de conversa, els valors i les actituds, el feedback, els límits, els rols personals i l’aprenentatge i les possibles fonts de coneixement.
I tot això és especialment important en el temps en què ens trobem ara: la SEGONA MEITAT DE LA VIDA, un temps en el qual els nostres interessos ja no són com els de la primera. Ara no ens cal cercar costi el que costi l’èxit, ni aconseguir una posició social o laboral determinada, ni tampoc ens és tan rellevant quedar bé, ni dir o fer el que els altres esperen de nosaltres. Perquè ara el que ara volem és...
VIURE respectant-nos a nosaltres mateixos
SER el que realment som i
RELACIONAR-NOS des de l’autenticitat.
... Però sovint no sabem com fer-ho!! Ni és fàcil ni ho hem après. Per això, en aquests temps de les nostres vides ens és tan crucial saber-nos relacionar i mantenir RELACIONS DE QUALITAT.

Al taller aprendrem tot això en GRUP, preservant el RITME PERSONAL de cadascú.