Fons de coneixements
i experiència

VISITA GUIADA A L'ESGLÉSIA DE SANTA MARIA DEL MAR

Visita guiada_església sta maria del mar
Dissabtes dies 13 i 20 de Novembre de 2021
Guiat per Montse Cabassa, farem un recorregut cultural  per l’arquitectura més emblemàtica del Barri gòtic: Santa Mª del Mar. La joia arquitectònica del gòtic de la ciutat.
Un recorregut excepcional per admirar tot el conjunt de la Basílica, emmarcada un dels períodes artístics més brillants de l’art gòtic a la ciutat. Arquitectura, pintura, escultura, retaules, arts sumptuàries i gremials... Segles XII al XV

Preu són 10 euros inclou recorregut i entrada a espais visitables. Places limitades. Opció de dues sortides: dissabte s dia 13 i el 20 de novembre 2021.

Si esteu interessats, per inscriure’s adreceu-vos per telèfon: 627423235, Montse o s i desitgeu fer-ho via e mail: montcabassa@gmail.com

Lloc de trobada: Porta principal Santa María de Mar de Barcelona (davant de la “Font de Santa Maria” o “Font dels senyors"

Hora Trobada: 10:00 h.
  • Visita guiada_església sta maria del mar
    Visita guiada_església sta maria del mar
Què pots fer tu?
Necessitem persones voluntàries que puguin dedicar setmanalment unes hores a col·laborar en el funcionament administratiu, manteniment o suport informàtic de l'associació o tinguin alguna matèria o coneixement per ensenyar.
Centres
Troba l'activitat que t'agrada al llistat de cursos i cerca el centre més proper on la fan.
Visitadors/res
Necessitem persones amb una sensibilitat especial que vulguin compartir el seu temps amb persones grans i necessitades d'acompanyament.