Source of knowledge
and experience

Walk Conex

caminantes
Caminades 2017-2018
In mid-2016 Conex started a new activity to promote
That the members of Conex carry out outdoor activities, we improve
The physical state, and we expand our social relationships.
Les caminades Conex tenen un format de sortides matinals, normalment  dins de l'àrea metropolitana de Barcelona o a prop i són adequades per a tot@s. Tenen dos avantatges, una activitat física moderada i una component social que fa que ens sentim més participants del grup, que normalment  es de deu a trenta persones.

L'any 2017 hem caminat per Barcelona, pels jardins de Pedralbes, carretera de les Aigües, pel delta del Llobregat; per Collserola entre S. Cugat i l'ermita de S. Medir i des de La Floresta a Molins de Rei per la Rierada; per la llera del riu Besòs; pel Maresme, de Masnou a Badalona; al Garraf de, Vilanova a Sitges; al Baix Llobregat vam pujar a l'ermita de S. Ramon, etc ....

Les caminades Conex són gratuïtes per els associats. Només tenen el cost del transport públic que individualment fem servir. Conex, per anunciar les sortides, ens facilita la seva infraestructura de comunicacions, la  pàgina Web, el correu electrònic, les xarxes socials, la gestió de les inscripcions i, molt important, durant 2017,  Conex ha contractat una assegurança d'accidents per aquesta activitat, per això necessitem inscriure'ns per participar en aquestes sortides.

Com veieu Conex aposta per aquesta activitat, us animem a participar-hi.
What can you do?
We need volunteers who can devote a few hours a week to work in the administrative operation of the association or have any material or knowledge to teach.
Shopping
Find the activity you like the list of courses and search the nearest center where they do.
Visiting
We need people with a special sensitivity that want to share their time with the elderly and in need of support.