Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Agenda d'activitats - Caminades

 • 30/03/2023
  Dijous 30 de març
  Ens trobarem, a les 9:15, a l’estació de Sants de Renfe, al costat de les taquilles de Rodalies.

  Agafarem el tren de la línia R4 de les 9:22, fins a Sant Sadurní d’Anoia. Recomanen utilitzar l’abonament d’usuari Recurrent d'aquest servei. Si voleu anar directament a Sant Sadurní, ens trobarem a la sortida de l'estació cap a les 10:15.
 • 23/03/2023
  Dijous 23 de març
  Ens trobarem, a les 9:30, a la sortida de l'estació del metro Guinardó - Hospital de Sant Pau, de la línia 4, la de color groc, sortida Sant Quintí, tocant a l’entrada de l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau, ronda del Guinardó, cantó carrer Sant Quintí.

  Pujarem pel Carrer Telègraf fins a l’entrada del Parc del Guinardó. Passarem pel Mirador del Nen de la Rutlla, el Pont de Mühlberg, fins a les Bateries Antiaèries del Turó de la Rovira on esmorzarem i gaudirem de les vistes. Passarem pel Mirador de Joan Sales, la petita església del Coll, Visitarem el Parc de la Creueta del Coll. Baixarem pel passeig de la Mare de Déu del Coll fins al viaducte de Vallcarca. Veurem els jardins de Mercè Rodoreda i del parc del Putxet.
 • 16/03/2023
  Dijous 16 de març
  Ens trobarem, a les 9 a l’estació de Sants, de Renfe, al costat de les taquilles de Rodalies.
  Agafarem un tren de la línia R2, fins a Sitges. Si voleu anar directament a Sitges, ens trobarem a l'estació de Renfe cap a les 9:45, sortint a la plaça d’Eduard Maristany. Recomanem utilitzar l’abonament Recurrent de Renfe.

  Seguirem el passeig marítim de Sitges fins a l’àrea de Terramar, on esmorzarem. En aquest lloc comença el Camí de Ronda, pujarem al mirador de la Punta de les Coves, platja de l'Home Mort, Punta Grossa, i seguim fins a arribar al far de Sant Cristòfol, ja a Vilanova. Passem el port i continuem pel passeig Marítim fins a la platja de Ribes Roges, on es troba l’espigó amb l’escultura de Pasífae.
 • 09/03/2023
  Dijous 9 de març
  Ens trobarem a les 9 de la Plaça Catalunya, cantó de carrer Pelai, davant del cafè Zurich.
  Prendrem el tren de la Renfe, línia R4, fins a la parada de Terrassa, estació del Nord. Si voleu anar directament a Terrassa, ens trobarem a la sortida d’aquesta estació, cap a les 10.

  Caminarem pel centre de Terrassa, visitarem el parc de Sant Jordi on es troba la Masia Freixa, on esmorzarem, passarem pel MNACTEC amb la seva característica teulada, veurem la Catedral, la façana de l'Ajuntament, el mercat de la Independència, i arribarem al parc de Vallparadís, prop del castell Cartoixa, caminarem fins a la Seu d’Ègara, on podrem visitar l'església romànica de Sant Pere.
 • 02/03/2023
  Dijous 2 de març
  Ens trobarem, a les 9:30, a la sortida de la parada de metro Mundet, de la línia 3, la de color verd, sortida pel passeig Vall d'Hebron, amb av. Artur Mundet, al cantó muntanya, on comencen les instal·lacions de les llars Mundet.

  Travessarem les llars Mundet i pujarem per un camí de muntanya fins al passeig de les Aigües, continuarem cap al turó de la Magarola, on agafarem el camí de baixada a l’ermita de Sant Medir. Esmorzarem i continuarem per una pista amplia fins Sant Cugat del Vallès, passarem per Can Borrell, veurem la torre Negra i el pi d’en Xandri.
 • 23/02/2023
  Dijous 23 de febrer
  Ens trobarem, a les 9:30, a la Plaça Catalunya, cantó ronda Universitat, a l'entrada de l’estació de RENFE. Agafarem un tren de la línia R4 fins a Montcada i Reixac–Manresa. Títol de Zona 1. Si voleu anar directament a Montcada, ens trobarem cap a les 10, on l'estació del tren de l'R4, carretera Vella, si aneu amb un tren de la línia R2, la parada és Montcada i Reixac, que queda a 5 minuts caminant de la de l'R4.

  Sortint de Montcada, passarem pel parc de les Aigües, antic Rec Comtal, la casa de les Aigües, travessarem el riu i caminarem al seu costat fins al parc de Can Zam, ja en Santa Coloma, on esmorzarem. Baixarem a la llera del Besòs i continuarem fins a Barcelona, passant pel port del Fòrum, al 22@.
 • 09/02/2023
  Dijous 9 de febrer
  Ens trobarem a les 9:30 a la plaça Catalunya cantó carrer Pelai, davant el Cafè Zurich, per agafar els FGC, línia S2 Sabadell o S1 Terrassa, fins a Valldoreix. Títol d’una zona. Si voleu anar directament a Valldoreix, estarem cap a les 10 a la sortida dels FGC, a la plaça de l’Estació, on la parada del bus V1.

  Agafarem el bus V1, i baixarem davant can Montmany. Aquí comença el camí de l’ermita. Seguint aquesta pista, arribarem a l’àrea de lleure de l’ermita de la Salut, on esmorzarem, continuarem pel camí que porta al Papiol amb interessants vistes sobre el Baix Llobregat i el Vallès. Arribant aquesta població passarem per les Escletxes i davant del castell del Papiol.
 • 02/02/2023
  Dijous 2 de febrer
  Ens trobarem a les 10, la plaça del Virrei Amat cantó passeig de Fabra i Puig, a la sortida de la parada del Metro, Virrei Amat, de la línia 5, la blava.

  Agafarem el bus 182, i baixarem passat el Castell de Torre Baró, on comença el Camí de les Aigües. Seguint aquesta pista, gaudirem de les vistes de Barcelona i del Vallès, passarem pel mirador del Forat del Vent i per Casa Juaco, on esmorzarem. Continuarem per davant de can Valldaura, cap al Turó de La Magarola on agafarem el camí de baixada cap a les instal·lacions universitàries de les Llars Mundet.
 • 26/01/2023
  Dijous 26 de gener
  Ens trobarem a les 10, al Parc de les Tres Xemeneies, Avinguda Paral·lel, cantonat passatge de la Canadenca, a prop de l’estació Paral·lel de la L 3, la verda, del FMB

  Pujarem fins al Castell de Montjuïc. Passarem pel parc del Poble Sec, els jardins de l'Hotel Miramar, arribarem al Mirador de l'Alcalde. Pel camí que envolta el Castell, on esmorzarem, creuarem fins al Mirador del Migdia. Ja de baixada passarem pels jardins de Mossèn Cinto Verdaguer.
 • 19/01/2023
  Dijous 19 de gener
  Ens trobarem a les 10, a la plaça Kennedy, a la sortida de l’estació Avinguda Tibidabo, dels FGC, línia L7, a la cruïlla del Carrer Balmes amb Passeig de Sant Gervasi.

  Veurem els jardins de la Tamarita i pujarem pel carrer del Císter fins al Monestir de Santa Maria de Valldonzella. Seguint per carrers del barri arribarem a la Torre Bellesguard. Continuarem, a prop de la ronda de Dalt, fins als Jardins de Can Sentmenat, on esmorzarem. Passejarem pel Parc del Castell de l’Oreneta. Creuarem la ronda de Dalt i passarem davant el Monestir de Santa Maria de Pedralbes. Baixant per l'avinguda de Pedralbes veurem la Porta del Dragó als Pavellons Güell i continuarem fins a l'avinguda Diagonal.
 • Cursos i Tallers
  Destinats a persones més grans de 50 anys
  S'imparteixen més de 80 cursos als quals assisteixen al voltant de 800 usuaris.
 • VOLUNTARIAT
  Tenim 3 tipus de VOLUNTARIAT
  Voluntariat docent.
  Voluntariat per a gestió i administració. 
  Voluntariat per a Cangur Amic.
 • Agenda
  Esdeveniments d’interès realitzats a Conex.
  Activitats puntuals o periòdiques que es faran durant el curs.
 • Generalitat de Catalunya | Departament de Benestar Social i Familia
 • Llimes_reduides-02_RGB
 • logo-fundacio-llars-compartides
 • logoCaixa
© CONEX 2023

CONEX-GRAN VIA
Gran Via de les Corts Catalanes, 562,
08011- Barcelona - Telèfon: 93 451 80 80 
Correu electrònic: recepciogranvia@conex.cat

CONEX-TRAVESSERA
Travessera de Les Corts, 39-43, 2ª planta (entrada pel carrer Aurora Bertrana)
08028 - Barcelona - Telèfon: 93 333 77 59
Correu electrònic: conex-central@conex.cat