Realitzada per: Margarita Pedrol Ruiz
Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona
Màster en Estudis avançats d’Història de l’Art.
-
05/06/2024Dimecres 5 de juny a les 17:00 h. en el centre de Conex Travessera
-
05/06/2024Dimecres 5 de juny a les 16:30 h. en el centre de Conex TravesseraA càrrec d'Argemí Torrado
-
20/03/2024Dimecres 22 de maig a les 11:30 hores en en el cantre de Conex TravesseraA càrrec de Joan Ramón Paris.
1a xerrada 20 de març a les 11:30 hores en en el centre de Conex Travessera.
2na xerrada 17'abril a les 11:30 hores en en el centre de Conex Travessera
3a xerrada 22 de maig a les 11:30 hores en en el centre de Conex Travessera
4rta xerrada 12 de juny a les 11:30 hores en en el centre de Conex Travessera -
13/03/2024NOVA DATA: Dimarts 9 d'abril a les 12:00 h. en el centre de Conex TravesseraDimecres 13 de març a les 16:30 h. en el centre de Conex Travessera. Inscripcions exhaurides.
Realitzada per la llicenciada en medicina Xina Concha Blanch. -
15/11/2023Dimecres 15 de novembre a les 17:00 h. en el centre de Conex TravesseraRealitzada per:
Jordi Serra Fernández
Màster en Fitoteràpia per la UOC
Graduat en Història per la UB -
30/05/2023Dimarts 30 de maig en el centre de la TravesseraPresentació d'una nova activitat a desenvolupar el curs vinent. A càrrec de Toni Mallea.
L'activitat consistiria a fer xerrades sobre diferents Misteris i Fenòmens paranormals, aquestes xerrades, es farien un cop al mes, el quart dimarts de cada mes, en el centre de la Travessera, i cada dimarts es parlarà sobre un tema diferent. -
30/03/2023Dijous 30 de març a les 11:30 h. en el centre de Conex TravesseraRealitzada per la Sra. Pilar García Badorrey (nutricionista)
Aprèn a menjar: COACHING TERAPÈUTIC, LES EMOCIONES OBREN LA NEVERA- Tipus d'aliments i com fer intercanvis per a una alimentació saludable.
- Mètodes de compra en el súper sense caure en la temptació emocional.
- Com gestionar la sensació natural de la fam amb l'apetit:
- Apetit: desig de satisfer una necessitat física o mental.- Eines per a gestionar les emociones, pautes i coneixements conscients del que posem al plat.
-
09/02/2023Dijous 9 de febrer a les 16:00 h. en el centre de Conex TravesseraRealitzada pel Sr. Manel Bueno del despartamet de SAMEX
-Origen dels diners (Bescanvi)
-Preu del diner
a) Interbancari
b) Particulars
-Valor del diner (Inflació)
-Interès simple vs. interès compost
- Què és la T.A.E.?
- Què és l´efecte "Tirón" ?
- Què és la regla del 72? -
15/06/2022Dimecres 15 de juny de 2022 a les 17:00 hores en el centre de Conex TravesseraA càrrec de la professora Margarita Pedrol - Historiadora de l'art - Màster en estudis avançats
-
27/05/2022El divendres 27 de maig de 2022 a les 10:30 h. en el centre de Conex Gran ViaA càrrec del Sr. Manel Bueno (Gestor de Samex)