Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Agenda d'activitats

 • 09/02/2023
  Dijous 9 de febrer a les 16:00 h. en el centre de Conex Travessera
  Realitzada pel Sr. Manel Bueno del despartamet de SAMEX

  -Origen dels diners (Bescanvi)
  -Preu del diner 
          a)  Interbancari
          b)  Particulars
  -Valor del diner (Inflació)
  -Interès simple vs. interès compost 
  - Què és la T.A.E.?
  - Què és l´efecte "Tirón" ?
  - Què és la regla del 72?
 • 09/02/2023
  Dijous 9 de febrer
  Ens trobarem a les 9:30 a la plaça Catalunya cantó carrer Pelai, davant el Cafè Zurich, per agafar els FGC, línia S2 Sabadell o S1 Terrassa, fins a Valldoreix. Títol d’una zona. Si voleu anar directament a Valldoreix, estarem cap a les 10 a la sortida dels FGC, a la plaça de l’Estació, on la parada del bus V1.

  Agafarem el bus V1, i baixarem davant can Montmany. Aquí comença el camí de l’ermita. Seguint aquesta pista, arribarem a l’àrea de lleure de l’ermita de la Salut, on esmorzarem, continuarem pel camí que porta al Papiol amb interessants vistes sobre el Baix Llobregat i el Vallès. Arribant aquesta població passarem per les Escletxes i davant del castell del Papiol.
 • 07/02/2023
  Dimarts 7 de febrer a les 17:00 h, en el centre de Conex Travessera
  Pel·lícula: La nit i la ciutat  (1992)  dirigida per Irwin Winkler. Basada en la pel·lícula Night and the City (1950), de Jules Dassin.
  Protagonitzada per: Robert De Niro, Jessica Lange.
 • 02/02/2023
  Dijous 2 de febrer
  Ens trobarem a les 10, la plaça del Virrei Amat cantó passeig de Fabra i Puig, a la sortida de la parada del Metro, Virrei Amat, de la línia 5, la blava.

  Agafarem el bus 182, i baixarem passat el Castell de Torre Baró, on comença el Camí de les Aigües. Seguint aquesta pista, gaudirem de les vistes de Barcelona i del Vallès, passarem pel mirador del Forat del Vent i per Casa Juaco, on esmorzarem. Continuarem per davant de can Valldaura, cap al Turó de La Magarola on agafarem el camí de baixada cap a les instal·lacions universitàries de les Llars Mundet.
 • 26/01/2023
  Dijous 26 de gener
  Ens trobarem a les 10, al Parc de les Tres Xemeneies, Avinguda Paral·lel, cantonat passatge de la Canadenca, a prop de l’estació Paral·lel de la L 3, la verda, del FMB

  Pujarem fins al Castell de Montjuïc. Passarem pel parc del Poble Sec, els jardins de l'Hotel Miramar, arribarem al Mirador de l'Alcalde. Pel camí que envolta el Castell, on esmorzarem, creuarem fins al Mirador del Migdia. Ja de baixada passarem pels jardins de Mossèn Cinto Verdaguer.
 • 26/01/2023
  Organitzat per departament d'Ediconex
  Conex com ampliació de les seves activitats "D'iniciació a l'escriptura" i "Taller d'escriptura creativa", i com cada any, organitza per a Sant Jordi un concurs literari per estimular a totes aquelles persones que els agrada escriure.

  Es pot participar, presentant treballs en les modalitats de Narrativa, Poesia i Assaig. Es pot participar en més d'una modalitat.

  ANIMAT I PARTICIPA
 • 19/01/2023
  Dijous 19 de gener
  Ens trobarem a les 10, a la plaça Kennedy, a la sortida de l’estació Avinguda Tibidabo, dels FGC, línia L7, a la cruïlla del Carrer Balmes amb Passeig de Sant Gervasi.

  Veurem els jardins de la Tamarita i pujarem pel carrer del Císter fins al Monestir de Santa Maria de Valldonzella. Seguint per carrers del barri arribarem a la Torre Bellesguard. Continuarem, a prop de la ronda de Dalt, fins als Jardins de Can Sentmenat, on esmorzarem. Passejarem pel Parc del Castell de l’Oreneta. Creuarem la ronda de Dalt i passarem davant el Monestir de Santa Maria de Pedralbes. Baixant per l'avinguda de Pedralbes veurem la Porta del Dragó als Pavellons Güell i continuarem fins a l'avinguda Diagonal.
 • 12/01/2023
  Dijous 12 de gener
  Ens trobarem a les 9:30 de la Plaça Catalunya, al cantó del carrer Pelai, davant del cafè Zurich. Agafarem els FGC, línies Sabadell o Terrassa, fins a Peu del F. on prendrem el Funicular a Vallvidrera Superior; títol TMB d’una zona. Si voleu anar directament a Vallvidrera, ens trobarem a la sortida del Funicular, cap a les 10.
 • 10/01/2023
  Dimarts 10 de gener a les 17:00 h, en el centre de Conex Travessera
  Pel·lícula: La mandolina del capità Corelli  (2001)  de John Madden
  protagonitzada per: Nicolas Cage, Penélope Cruz, John Hurt, Christian Bale.
 • 22/12/2022
  Dijous 22 de desembre
  Ens trobarem, a les 10, a la sortida de l'estació de Metro: Guinardó - Hospital de Sant Pau, de la línia 4, la de color groc, tocant a l’entrada de l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau, al Carrer Mas Casanova, al costat de  Ronda del Guinardó i cantonada al carrer Sant Quintí.  

  Pujarem pel Carrer Telègraf fins a l’entrada del Parc del Guinardó. Passarem pel Mirador del Nen de la Rutlla, el Pont de Mühlberg i pujarem fins a les Bateries Antiaèries del Turó de la Rovira on esmorzarem i gaudirem de les vistes. De baixada passarem pel Mirador de Joan Sales, la petita església de la Mare de Déu del Coll i el Parc de la Creueta del Coll.
 • Cursos i Tallers
  Destinats a persones més grans de 50 anys
  S'imparteixen més de 80 cursos als quals assisteixen al voltant de 800 usuaris.
 • VOLUNTARIAT
  Tenim 3 tipus de VOLUNTARIAT
  Voluntariat docent.
  Voluntariat per a gestió i administració. 
  Voluntariat per a Cangur Amic.
 • Agenda
  Esdeveniments d’interès realitzats a Conex.
  Activitats puntuals o periòdiques que es faran durant el curs.
 • Generalitat de Catalunya | Departament de Benestar Social i Familia
 • Llimes_reduides-02_RGB
 • logo-fundacio-llars-compartides
 • Fundacio LaCaixa Vertical - Original Rebut
© CONEX 2024

CONEX-GRAN VIA
Gran Via de les Corts Catalanes, 562,
08011- Barcelona - Telèfon: 93 451 80 80 
Correu electrònic: recepciogranvia@conex.cat

CONEX-TRAVESSERA
Travessera de Les Corts, 39-43, 2ª planta (entrada pel carrer Aurora Bertrana)
08028 - Barcelona - Telèfon: 93 333 77 59
Correu electrònic: conex-central@conex.cat