Fons de coneixement
i experiència

Cangur amic

CANGUR AMIC és un servei d'acompanyament dirigit a persones grans que lluiten contra les conseqüències de la solitud i l'aïllament social o que necessiten algun tipus d'ajuda; oferint-los companyia, visitant-los quan estan malalts i acompanyant-los en aquelles coses en què no es poden valdre per si sols. Aquest servei, totalment gratuït, és realitzat pels nostres visitadors i visitadores, que disposen d'una sensibilitat especial cap a aquest col.lectiu que els permet tractar-los de forma professional i propera.

El servei, totalment gratuït, disposa en aquest moment de més de 30 persones que dediquen part del seu temps lliure a aquesta important tasca social. Amb tot, les necessitats no deixen de créixer i per això calen cada vegada més persones que vulguin col·laborar amb CANGUR AMIC. L'any 2018 es van fer 1.358 visites domiciliàries i 1.276 visites a residències de gent gran

T'hi apuntes? 
Què pots fer tu?
Necessitem persones voluntàries que puguin dedicar setmanalment unes hores a col·laborar en el funcionament administratiu de l'assoiació o tinguin alguna matèria o coneixement per ensenyar.
Centres
Troba l'activitat que t'agrada al llistat de cursos i cerca el centre més proper on la fan.
Visitadors/es
Necessitem persones amb una sensibilitat especial que vulguin compartir el seu temps amb persones grans i necessitades d'acompanyament.

Sol·licitar el Servei Cangur Amic

Ara podeu demanar directament el nostre servei Cangur Amic, destinat a persones grans que es tobren soles, en alguna situació d'aïllament social i/o econòmic i que necessiten companyia, algun tipus d'assistència o ser acompanyats en aquelles gestions que no poden fer sols.

Ompliu les dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.